BRITA Professional – uw partner voor
individuele optimalisering van water


Oplossingen voor gastronomie, catering en vending

Water is van groot belang voor de gastronomie-, catering- en vendingsector. Er kan vrijwel geen warme drank of gerecht worden bereid zonder toevoeging van water. Filtersystemen van BRITA Professional brengen het beste uit het water naar boven. Stoffen zoals kalk, metalen die in de leidingen in huis kunnen voorkomen en andere geur- en smaakverstorende stoffen worden uit het water gefilterd.

Dit alles heeft niet alleen een positief effect op de werking van de machines maar ook op de smaak van het eindproduct. Een oplossing voor elke toepassing, dat is het doel dat BRITA Professional zich stelt. Zo ontstond in de loop der jaren de PURITY productlijn met producten voor elke toepassing, waaronder de PURITY-C filterpatronen, die ook te verkrijgen zijn als decarbonisatie- of actieve-koolstoffilter. De naam PURITY staat gelijk aan de hoogste productveiligheid, gebruiksgemak en een optimale waterkwaliteit voor levensmiddeltoepassingen.

De moderne BRITA waterfilters beschermen niet alleen de gevoelige techniek van de apparaten, maar dragen ook bij aan smakelijke gerechten, dranken en glanzend glaswerk. En dat is nu juist zo belangrijk in de gastronomie, hotel en cateringbranche. Kalkafzetting in machines kunnen leiden tot storingen, en dus leiden tot hogere onderhouds- en reparatiekosten, waardoor de rentabiliteit negatief wordt beïnvloed.
 


  

  Koffiezetapparaten            Steamers & Bakovens              Afwasmachines

U kan bij ons terecht voor...