BRITA Professional – uw partner voor
individuele optimalisering van water

 
Versheid, aroma, smaak
Combisteamers en bakovens in professionele keukens zijn geavanceerde apparaten die met hoge investeringen gepaard gaan en die dagelijks worden gebruikt. Deze apparaten moeten niet alleen hun aanschaffingskosten terugbetalen, maar uiteindelijk ook winst opleveren. Ze moeten dag in dag uit betrouwbaar draaien. Elke machineuitval kost immers geld.
Maar kalk kan ook hier problemen veroorzaken. Niet alleen in de gaarruimte kan kalk zich afzetten, maar ook op verwarmingselementen en andere, meer fijngevoelige machineonderdelen.
Gevolg: de machine slijt sneller. Bak- en kookprogramma's verlopen niet meer zonder problemen. De gaarruimte moet voor veel kosten worden gereinigd. Het kost meer energie om de benodigde verwarmingstemperaturen te bereiken.
Water is niet altijd hetzelfd
Visgerecht met spinazie
Voor het apparatuur en de bereide gerechten is een laag gehalte aan mineralen in het water het beste. Alleen zo kunnen gerechten hun natuurlijke versheid en hun geurige smaak behouden. Ze zien er smakelijk en vers uit en bakproducten worden knapperig en glanzend.


 
Voor probleemloos werkende apparaten en de mooiste gerechten hebt u het beste water nodig. Want de meeste gaarmethoden in de professionele keuken zijn gebaseerd op water: koken, stomen, bakken en braden.
Met hoogwaardige apparatuur komen snelle maaltijden, maar ook culinaire hoogstandjes door middel van gericht gebruik van waterdamp tot stand. Daarom moet het water perfect zijn.
Waterfilters van BRITA Professional zijn speciaal afgestemd op de eisen van deze branche. Ze voorkomen bijvoorbeeld kalkaanslag op en in de fijne sproeiers en in de gaarruimte, maar ook glascorrosie van het zichtvenster. Daardoor wordt schade aan de machine voorkomen en worden onderhouds- en reparatiekosten teruggedrongen.
Door het gebruik van waterfilters kunnen de smaakstoffen van gerechten zich optimaal ontwikkelen, hun verse en natuurlijke uiterlijk blijft behouden. Om te kunnen garanderen dat het water is zoals het moet zijn, kunt u in uw professionele keuken niet buiten BRITA-waterfilters.
Bescherm uw machines en integreer ook een waterfilter van BRITA Professional.
Voor uw apparatuur
Vrouw haalt verse broodjes uit bakoven.
  • Uw apparatuur werkt feilloos en levert zelfs in piektijden de beste prestaties.
  • U behoudt altijd het overzicht omdat er zich geen zoutfilm vormt op het frontvenster van bakoven en steamer.
  • De gaarruimte blijft langer schoon.
 
Voor uw omzet
Spaarvarken
  • U brengt gerechten en bakproducten van de beste kwaliteit op tafel.
  • Uw klanten zijn tevreden.
  • Bestaande klanten zullen blijven komen en er komen gemakkelijk nieuwe klanten bij.
 
Voor uw gasten
Man geeft bord aan over bar
  • Zij genieten van natuurlijk verse, smakelijke gerechten.
  • Appetijtelijk, aantrekkelijk uiterlijk.
  • Lekkere, knapperige en glanzende bakproducten.
  • Volle ontwikkeling van de smaak.
 

Leer meer en download onderstaande PDF

FineDiningBrita (PDF)

 

U kan bij ons terecht voor...